Dikke oude man grote stijve penis

dikke oude man grote stijve penis

Sommigen lagen op hun buik, anderen op hun zij of rug. Toen liep ik langzaam naar hem toe en knielde naast hem op zijn handdoek. Hij liet zich achterover zakken en lag op zijn rug, liet zijn pik los en ik zat naast hem op de handdoek. Ik kreeg zin om hem aan te raken en langzaam gleden mijn handen over zijn buik en bovenbenen, even plagend vlak langs zijn harde stijve paal. Hij draaide zich telkens met zijn pik naar mijn handen en wilde duidelijk verwend worden.

Terwijl mijn hart begon te bonzen pakte ik zijn dikke fallus en begon hem zachtjes te masseren. Hij sloot zijn ogen en lag te kreunen van genot, ik kreeg ook steeds meer zin en besloot hem te laten spuiten.

Ik zag een tube massage crème liggen naast zijn handdoek en opende de tube, kneep een flinke klodder uit de tube en begon met twee handen zijn lul en ballen te masseren. Hij genoot hoorbaar en zijn penis was heerlijk groot en stijf. Zijn ademhaling begon te versnellen en hij lag te kronkelen onder mijn handen.

Ik ging rechtop zitten en kroop over zijn bovenbenen waardoor ik recht boven hem op zijn benen kwam te zitten. Hij begon mijn benen te masseren en al snel was mijn slipje te klein voor de erectie die ik kreeg.

Hij schoof mijn slipje omlaag en nam mijn erectie in zijn hand, terwijl ik vol overgave zijn heerlijke grote paal bleef masseren. Toen begon hij, terwijl hij aan mijn lul lag te trekken heftig te steunen en te schokken, direct daarna verkrampte zijn penis en schoot schokkend een flinke lading sperma door de lucht. Ik bleef hem lekker met twee handen masseren en wreef mijn door zijn sperma natte draaiende handen om zijn eikel.

Hij schokte nog een paar keer na en zakte voldaan achterover, liet mijn pik los en keek me glimlachend aan. Ik stond op en stond met een stijve lul boven hem. Ik schoof mijn slipje weer over mijn pik en liep langs de andere mannen terug naar mijn plek. Daar lag de oudere man met een grote harde paal naar me te kijken, ik glimlachte, pakte mijn handdoek en legde die op de rieten strandmat.

Ik schoof mijn slipje naar beneden en stond nu naakt op 3 meter afstand van de oude man. Hij masseerde zijn mooie stijve paal en ik had al de kriebels gekregen van mijn eerdere actie en besloot even de boel wat te treineren. Ik nam de zonnebrandolie uit mijn tas en smeerde me helemaal in met olie, mijn lichaam glom in de zon en de oude man naast mij genot zichtbaar van het aanzicht. Ik wreef extra veel olie op mijn pik en die reageerde direct door schokkend omhoog te komen en stijf boven mijn buik te blijven staan.

Daarna ging ik van de zon liggen genieten en keek af en toe naast me naar het forse lichaam van de oude man. Ik vond hem mooi en zijn pik zag er heerlijk uit, de warmte en het aanblik zorgden ervoor dat ik langzaam geil werd, ik wilde iets met hem. Eigenlijk wilde ik een warme stevige penis in me voelen stoten maar ik durfde niet zo goed. Na een kwartiertje op mijn rug gelegen te hebben draaide ik me om en ging op mijn buik liggen.

Ik wilde me insmeren en pakte het flesje met zonnebrand olie en begon mijn schouders in te smeren, dat ging aardig, maar mijn rug was erg lastig. Op dat moment liep 1 van de mannen langs me en zag me stuntelen met de zonnebrandolie. Hij kwam naast me en ging op zijn knieën op de handdoek zitten. Ik gaf hem de fles met olie aan en hij kneep een flinke scheut uit de fles in zijn hand en begon mijn rug in te wrijven, waarbij hij geen millimeter oversloeg.

Ik ging met mijn hoofd naar hem toegedraaid op de handdoek liggen en zag zijn naakte lijf naast me. Hij had een dikke pik die half ontspannen tussen zijn benen hing met flinke ballen, helemaal kaal er was nergens een haartje te bekennen.

Opnieuw nam hij een flinke straal olie uit de fles en nu masseerde hij me met beide handen lekker in met olie. Hij wreef over mijn schouders en mijn rug en ging steeds lager richting mijn kontje. Ik genoot van zijn lekkere handen en kreunde zacht, maar wel zo hard dat zowel hij als de oude man hoorde dat ik het erg naar mijn zin had. De oude man lag weer stevig aan zijn paal te trekken en die stond hard overeind. Mijn masseur begon ook steeds meer zin te krijgen, zijn pik groeide met schokjes en stond vrij snel half overeind tussen zijn benen.

Mijn handen lagen naast mijn lichaam, vlak bij zijn benen en ik begon plagend zijn been te strelen. Inmiddels hadden zijn handen alleen nog aandacht voor mijn billen en werd ik heerlijk onder handen genomen, de stevige handen kneden mijn billen en gleden brutaal tussen mijn billen over mijn sterretje.

Ik kreeg de kriebels van de lekkere massage en lag met een stijve lul te genieten van de heerlijke massage en het zicht op twee forse harde lullen. De oude man kwam overeind en kwam ook vlak naast me zitten, pakte de zonnebrand olie en kneep ook een flinke straal uit de fles.

Met zijn fallus op heel korte afstand van mijn gezicht begon hij mij ook te masseren, ik had nu vier handen over mijn lijf. Ieder keer als hij zijn handen langs mijn rug over mijn billen liet glijden kwam zijn pik tegen mijn hoofd aan. De andere man masseerde mijn billen en bovenbenen en af en toe brutaal over mijn ballen. Hij schoof zijn handen onder me en nam mijn keiharde lul beet en kneden me heerlijk. Die vier handen werden steeds brutaler en waren overal bezig me te verwennen.

Uit mijn ooghoek zag ik hoe de oude man de stijve paal van mijn masseur onder handen nam en insmeerde met olie. Ik hield het niet meer en toen de lul van de oude man weer tegen mijn hoofd kwam opende ik mijn mond, pakte de pik vast en begon hem te likken en er op te zuigen.

Mijn masseur ging snel op mijn bovenbenen zitten en terwijl hij mijn rug en kontje masseerde voelde ik zijn lekkere lul eerst soepel over en daarna tussen mijn billen schuiven. Hij zat op mijn benen tussen mijn billen heen en weer te rijden, terwijl de toch wel erg grote paal van de oude man in mijn mond heen en weer schoof.

Ik lag in de zon te genieten van de brutale handelingen van die twee kerels en door de opwinding en de warme zon begonnen we alle drie te zweten, waardoor onze lijven heerlijk langs elkaar gleden. De oude man ging wat verzitten, pakte me bij mijn haren en begon nu zelf actiever te neuken, de grote staaf gleed steeds in en uit mijn mond, die alsmaar gladder werd van mijn speeksel en zijn geil. Er bleef weinig over voor een extraatje om eens lekker uit te gaan of nieuwe kleren te kopen.

Daar baalde ze stevig van, maar één van haar klanten kwam met de oplossing. Het was een oude man waar ze twee keer in de week langsging om de boel schoon te maken en eten voor hem te koken. Hij was niet meer al te best van been, maar verder nog zo vitaal als het maar kon.

Dat merkte ze omdat hij regelmatig in haar decolleté aan het kijken was terwijl ze een gesprekje met hem had. Ze was nogal trots op haar grote natuurlijke borsten en ze droeg eigenlijk altijd wel een diep decolleté dat voor genoeg mannelijke aandacht zorgde. Het betekende alleen dat ze geen seks meer had en dat was nu net het gedeelte waar haar ex heel goed in was. Daar kwam nog bij dat hij een hele grote pik had en ze moest toegeven dat ze die af en toe wel eens miste.

Stiekem vond ze het daarom niet zo erg dat Mr. Op de één of andere manier wond het haar op en het bleek uiteindelijk een goede bron van inkomsten te zijn. Er kwam namelijk een moment dat hij zich niet meer in kon houden en vroeg of hij haar grote borsten mocht zien.

Hij schrok eigenlijk van zijn vraag en begon te stamelen dat hij het niet zo bedoelde en dat ze de woorden van een oude man niet al te serieus moest nemen.

Nadine kreeg een glimlach op haar gezicht en besloot dat ze Mr. Ze trok haar topje uit en ging topless op de bank zitten. Ze besloot om het nog leuker voor hem te maken en drukte haar borsten zowat tegen zijn gezicht aan. Het enige dat dan kon gebeuren was dat ze haar topje weer aantrok en rechtsomkeer maakte. Het liefst zou ik willen dat jij me zou aftrekken en daar heb ik een leuke vergoeding voor over.

Wat zou je ervan denken als ik je 50 euro geef en jij me aftrekt tot ik klaarkom? Nadine keek hem verrast aan, het spelletje met haar grote borsten was leuk, maar dit begon op prostitutie te lijken. Zie het gewoon als een liefdevolle vergoeding omdat je een oude man gelukkig maakt. Als je het niet wilt, ook goed, dan vergeten we het aanbod. Ik hoop dan wel dat je als thuishulp langs blijft komen, want ik wil niemand anders.

Nadine was in haar hoofd aan het rekenen en ze moest voor zichzelf toegeven dat ze die 50 euro goed kon gebruiken. Verder vond ze Mr. Ze nam een besluit dat haar leven ten goede zou veranderen en zei tegen Mr. Hij bleek verrassend snel te zijn en voordat ze het goed en wel doorhad zat ze met zijn pik in haar hand en begon hem langzaam af te trekken. Hij had een mooie grote pik en onbewust vroeg de knappe thuishulp zich af hoe het zou zijn om door hem geneukt te worden.

Ze verbande die gedachte naar de achtergrond en begon werk te maken van het aftrekken. Hij had al een hele tijd geen seks gehad en alle opgekropte verlangens kwamen eruit.

Daar kwam nog bij dat hij naar een paar hele mooie topless tieten aan het kijken was en Nadine heerlijk kon aftrekken. Ze deed het nog beter dan dat hij zelf aan het rukken was. Uiteindelijk kon hij het niet meer inhouden en Nadine keek hem met een glimlach aan toen hij zijn zaad begon te spuiten.

Ze wilde het liefst direct naar huis om in haar slaapkamer goed te gaan masturberen met haar dildo. Ze vond het aftrekken van de oude man lekkerder dan gedacht. Nadat ze zich aangekleed hadden en ze op weg ging naar haar volgende klant stopte Mr. Ze knikte blij en gaf hem twee zoenen op zijn wangen en vertrok op haar scooter. Aan het einde van de middag kwam ze op kantoor om haar bevindingen van die dag in de computer te zetten.

Haar manager kwam op haar af en ze werd prompt zenuwachtig. Als het uitkwam wat ze bij Mr. Ze had zich druk gemaakt om niets, want hij bleek goed geluimd te zijn.

Er waren namelijk vier nieuwe aanvragen voor thuishulp binnengekomen en allemaal hadden ze naar Nadine gevraagd. Het bleek om vier oude mannen te gaan die twee keer in de week thuishulp wilden hebben.